Motovario ha52 25,43 30*60 b3+tp90l4 Менувач мотор

HA52 25,43 30*60 B3+TP90L4

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел HA52 25,43 30*60 B3+TP90L4
Внатрешен код 4647088
Технички спецификации MV_CX Серија = HA/поттикне опрема = PAM H/T-нога/A52/сооднос на пренос (i) = 25.43 ABM.погонска страна = Ø140x24 (IEC90 B14) /ABM.Излезно вратило = Ø30x60/Позиција за монтирање = B3-B6-B7-B8 RAL 5010 сина *** Мотор*** Трифазна струја/090L/4/1.5 kW/S1/Премиум ефикасност/Стандарди = CE 230/400-265/460 V/50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55/само-вентилиран/не е обоен Терминална кутија = POS.4/добавувач = MotoVario *** Спецификација*** CX подмачкување = Во Блазија 220
Тежина 32

Опис

Набавете го производот Motovario HA52 25,43 30*60 B3+TP90L4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HA52 25,43 30*60 B3+TP90L4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HA52 25,43 30*60 B3+TP90L4 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи