Motovario ha61 4,38 250*28 28*60 u 3gd

HA61 4,38 250*28 28*60 U 3GD

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел HA61 4,38 250*28 28*60 U 3GD
Внатрешен код 4667757
Технички спецификации Број: 5960113 Тип на конфигуратор = MV_CXBA Норми = ATEX-II3GD в IIB 135° C Т4 Лого = Мотоварио Бренд = МВ Коаксијален = ПАМ H Големина Рид. = A61 Серија = CXN Верзија = Т-нозе Сооднос (и) = 4.38 Големина на влезот = Ø 250x28 (IEC100-112 B5) ПАМ прирабница Големина = 250 ПАМ завртки Дијаметар = 28 Пумпа = Не Големина на излезно вратило = Ø28x60 Поставување = U CX-капачиња за масло = без капачиња (стандардни) CX-an.Излезна заптивка = NBR-нитрилна CX-an.Inlet печат = NBR-нитрилна CX-Излезни лежишта = Сфери CX-влезна лежишта = 2RS1 сфери CX-подмачкување = Agip Блазија 220 CX-Забелешка = Не Сликарство = Сина Ral 5010
Тежина 9

Опис

Набавете го производот Motovario HA61 4,38 250*28 28*60 U 3GD по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HA61 4,38 250*28 28*60 U 3GD , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HA61 4,38 250*28 28*60 U 3GD како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи