Motovario ha62 44,95 200*24 40*80 b3 mv

HA62 44,95 200*24 40*80 B3 MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел HA62 44,95 200*24 40*80 B3 MV
Внатрешен код 4847704
Технички спецификации 4016506 ХА62 44,95 200*24 40*80 Б3 МВ серија = HA/поттикне опрема = Пам H/Т-нога/A62/превод (i) = 44.95 ABM.погонска страна = Ø200x24 (IEC90 B5) /ABM.Излезно вратило = Ø40x80/Позиција на инсталација = B3-B6-B7-B8 Рал 5010 сина *** Спецификација*** CX подмачкување = ISO VG220 минерално масло
Тежина 16

Опис

Набавете го производот Motovario HA62 44,95 200*24 40*80 B3 MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот HA62 44,95 200*24 40*80 B3 MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот HA62 44,95 200*24 40*80 B3 MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи