Motovario mv_vd - nmrv-p/nmrv-p063/110 100 42 as1b3+tp80b4

MV_VD - NMRV-P/NMRV-P063/110 100 42 AS1B3+TP80B4

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел MV_VD - NMRV-P/NMRV-P063/110 100 42 AS1B3+TP80B4
Внатрешен код 4869256
Технички спецификации Двостепен полжав = PAM NMRV моќност/NMRV моќност/063/110/Пренос (i1xi2) = 100 (10x10) ABM.DriveSide=Ø120x19 (IEC80 B14) /Поврзување (црвно тркало/PAM) =Ø25-Ø24 Abm.Излезно шупливо вратило = Ø42/верзија = AS1/позиција за инсталација = B3-B6-B7-B8/RAL 5010/Ral 5010 сина *** Мотор*** Трифазна струја/080/4/0,75 kW/S1/Премиум ефикасност/стандарди = CE 230/400-265/460 V/50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55/Самовентилирана/Не е обоен Терминална кутија = POS.1/снабдувач = Motovario *** Спецификација*** 6 подмачкување = синтетички ISO VG320 6 подмачкување 2.Getr. = Синтетички ISO VG320
Тежина 25

Опис

Набавете го производот Motovario MV_VD - NMRV-P/NMRV-P063/110 100 42 AS1B3+TP80B4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот MV_VD - NMRV-P/NMRV-P063/110 100 42 AS1B3+TP80B4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот MV_VD - NMRV-P/NMRV-P063/110 100 42 AS1B3+TP80B4 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи