Motovario NMRV030 10,0 090*11 14 U MV Менувач на црви

NMRV030 10,0 090*11 14 U MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV030 10,0 090*11 14 U MV
Внатрешен код 562237
Технички спецификации 4001814 Охви = PAM NMRV/030/Сооднос на пренос (i) = 10.00 затемнет. влезна страна = Ø90x11 (IEC63 B14) /дим. излезна шуплива вратило = Ø14/позиција на инсталација = U Рал 5010 сина ***Спецификација*** VI лежиште управувано страна = топчесто лежиште /VI лого возење страна = топчесто лежиште
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV030 10,0 090*11 14 U MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV030 10,0 090*11 14 U MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV030 10,0 090*11 14 U MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи