Motovario NMRV030 20,0 14 U+TH63B4

NMRV030 20,0 14 U+TH63B4

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 496.01 9 - 11 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV030 20,0 14 U+TH63B4
Внатрешен код 4300225
Технички спецификации Материјал 4253048 завртка = PAM NMRV/030/превод (i) =20.00/ABM.Страна на возење = Ø140x11 (IEC63 B5) Дим.Излезно шупливо вратило = Ø14/Позиција на инсталација = U/RAL 5010 сина *** Мотор*** Трифазна струја/063/4/0,18 kW/S1/висока ефикасност/стандарди = CE 230/400-265/460 V/50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55/само-вентилиран/не е обоен Терминална кутија = POS.1/добавувач = MotoVario
Тежина 6.14

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV030 20,0 14 U+TH63B4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV030 20,0 14 U+TH63B4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV030 20,0 14 U+TH63B4 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи