Motovario nmrv040 30,0 090*11 18 u

NMRV040 30,0 090*11 18 U

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 292.57 5 - 7 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV040 30,0 090*11 18 U
Внатрешен код 4790021
Технички спецификации 4002508 NMRV040 30,0 090*11 18 ВО М.В Завртки = ПАМ NMRV/040/превод (i) = 30.00/ABM.Drive страна = Ø90x11 (IEC63 B14) Дим.Излезно шупливо вратило = Ø18/Позиција на инсталација = U/RAL 5010 сина *** Спецификација*** VI лого излез страна = топчесто лежиште/VI лого диск страна = топчесто лежиште
Тежина 2.14

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV040 30,0 090*11 18 U по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV040 30,0 090*11 18 U , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV040 30,0 090*11 18 U како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи