Motovario nmrv050 20,0 25 u mv+ts71c4 Мотор

NMRV050 20,0 25 U MV+TS71C4

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV050 20,0 25 U MV+TS71C4
Внатрешен код 559397
Технички спецификации 4121442 Охви = PAM NMRV/050/Сооднос на менувачот (i) = 20.00 затемнет. влезна страна = Ø105x14 (IEC 71 B14) /дим. излезно шупливо вратило = Ø25/позиција на инсталација = U Рал 5010 сина *** Мотор*** Мотор = трифазен /071/4/4/0,55-0,65 kW/S1/стандардна ефикасност 230/400-265/460 V/50-60 Hz/класа на изолација = F/IP55/само-вентилирана Не е насликано/приклучната кутија = точка 1/снабдувач = Motovario
Тежина 3.5

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV050 20,0 25 U MV+TS71C4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV050 20,0 25 U MV+TS71C4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV050 20,0 25 U MV+TS71C4 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи