Motovario NMRV050 7,5 120*19 25 U MV

NMRV050 7,5 120*19 25 U MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV050 7,5 120*19 25 U MV
Внатрешен код 4278250
Прилагоден код 84834051
Технички спецификации 4003004 Завртки = ПАМ NMRV/050/пренос (i) = 7.50/ABM.Страна на возење = Ø120x19 (IEC80 B14) Излезно вратило = Ø25/Позиција за инсталација = U/RAL 5010 сина *** Спецификација*** VI лого излез страна = топчесто лежиште/VI лого диск страна = топчесто лежиште
Тежина 3.57

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV050 7,5 120*19 25 U MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV050 7,5 120*19 25 U MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV050 7,5 120*19 25 U MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи

Ознаки на производи

NMRV050

NMRV050

NMRV 050

NMRV050 7,5 120*19 25 U MV