Motovario nmrv/nmrl-p030/063 1200 25 bs2u+th63b4

NMRV/NMRL-P030/063 1200 25 BS2U+TH63B4

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV/NMRL-P030/063 1200 25 BS2U+TH63B4
Внатрешен код 4835709
Технички спецификации MV_VD НМРВ/НМРЛ-П030/063 1200 25 БС2У+Т63Б4 Двостепена завртка = ограничувач на PAM NMRV/NMRL моќност/030/063 Превод (i1xi2) =1200 (40x30) /ABM.Страна на возење = Ø90x11 (IEC63 B14) Поврзување (црв тркала/PAM) = Ø14-Ø14/ABM.Излезно вратило = Ø25/прекинувач = pos.j Верзија = BS2/Позиција за инсталација = U/RAL 5010/Ral 5010 сина *** Мотор*** трифазна струја/063/4/0,18 kW/S1/висока ефикасност/стандарди = CE 230/400-265/460 V/50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55/само-вентилиран/не е обоен Терминална кутија = POS.1/добавувач = MotoVario *** Спецификација*** VI подмачкување = синтетички ISO VG320 6 подмачкување 2.Getr. = Синтетички ISO VG320
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV/NMRL-P030/063 1200 25 BS2U+TH63B4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV/NMRL-P030/063 1200 25 BS2U+TH63B4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV/NMRL-P030/063 1200 25 BS2U+TH63B4 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи