Motovario NMRV/NMRV-P050/110 30*40 160*14 42 BS2B3

NMRV/NMRV-P050/110 30*40 160*14 42 BS2B3

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV/NMRV-P050/110 30*40 160*14 42 BS2B3
Внатрешен код 4721548
Технички спецификации 4109381 Двостепена завртка = PAM NMRV/NMRV моќност/050/110/превод (i1xi2) = 1200 (30x40) ABM.погонска страна = Ø160x14 (IEC71 B5) /врска (црвно тркало/ПАМ) = Ø25-Ø24 Дим.Излезно шупливо вратило = Ø42/Дизајн = BS2/Позиција на инсталација = B3-B6-B7-B8/RAL 5010/RAL 5010 сина *** Спецификација*** 6 подмачкување = Телиум VSF 320 6 подмачкување 2.Getr. = Телиум VSF 320
Тежина 49.27

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV/NMRV-P050/110 30*40 160*14 42 BS2B3 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV/NMRV-P050/110 30*40 160*14 42 BS2B3 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV/NMRV-P050/110 30*40 160*14 42 BS2B3 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи