Motovario nmrv-p063 40,0 200*19 25 u mv Менувач на црви

NMRV-P063 40,0 200*19 25 U MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел NMRV-P063 40,0 200*19 25 U MV
Внатрешен код 1250475
Технички спецификации НМРВ-П 063 40,0 200*19 25 МВ NMRV моќност Големина: 063 Сооднос (i): 40 Темниот влез: 200x19 (IEC80 Б5) Прирабничка прирабница за мотор: 200 Мотор адаптер Вром Дијам.: 19 Шупливо излезно вратило слабо.: D.25 Монтажна позиција: U - Универзална Приклучоци за масло: Без приклучоци (стандардни) Се испорачува со лубрикант ENI TELIUM VSF. Излезна заптивка за масло: NBR-нитрилна Влезен заптивка за масло: ACM-полиакрилат Излезни лежишта: Топчести лежишта Влезни лежишта: топчести лежишта Подмачкување: Телиум VSF 320
Тежина 12.4

Опис

Набавете го производот Motovario NMRV-P063 40,0 200*19 25 U MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NMRV-P063 40,0 200*19 25 U MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NMRV-P063 40,0 200*19 25 U MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи