Motovario nr. 4190537 type th63d4

Nr. 4190537 Type TH63D4

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 319.77 5 - 7 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел Nr. 4190537 Type TH63D4
Внатрешен код 4744470
Технички спецификации 0,25 230/400-50 Б5 МВ КН Мотор = трифазна струја/063/4/0,25 kW/S1/висока ефикасност/стандарди = CE/230/400-265/460 V 50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55/термозаштита = NO/B5/Ø140/Ø11x23 Само-вентилирана/не е насликана/добавувач = Motovario
Тежина 4.88

Опис

Набавете го производот Motovario Nr. 4190537 Type TH63D4 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот Nr. 4190537 Type TH63D4 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот Nr. 4190537 Type TH63D4 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи