Motovario sw050

SW050

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 331.82 11 - 13 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел SW050
Внатрешен код 4768282
Прилагоден код 84834051
Технички спецификации 5,0 105* 14 25 УМВ завртки = PAM SW/050/превод (i) =5.00/ABM.Страна на возење = Ø105x14 (IEC 71 B14) Дим.Излезно шупливо вратило = Ø25/Позиција на инсталација = U/RAL 5010 сина/лого = MotoVario *** Спецификација*** VI лого излез страна = топчесто лежиште/VI лого диск страна = топчесто лежиште Материјал 4000432
Тежина 3

Опис

Набавете го производот Motovario SW050 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот SW050 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот SW050 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи

Ознаки на производи

SW050