Motovario tbh71b6 мотор на сопирачките

TBH71B6

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел TBH71B6
Внатрешен код 4643473
Технички спецификации MV_MOBA 0,25 240/415-50 Б14 ФМ-С МВ Мотор = Трифазен мотор на сопирачката/071/6/0,25 kW/S1/hr (напон +/- 5%) /Висока ефикасност Стандарди = CE/240/415 V/50 Hz/Класа на изолација = F/IP54/термичка заштита = NO/B14/Ø105 Ø14x30/Само-вентилирана/сопирачка = FM DC /одделени/415Vac-187Vdc Исправувач = NBR половина бран/7,5 Nm/Не е насликана/добавувач = MotoVario
Тежина 12.6

Опис

Набавете го производот Motovario TBH71B6 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот TBH71B6 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот TBH71B6 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи