Motovario tbp80b4 0,75 230/400-50 b14 fm-s mv

TBP80B4 0,75 230/400-50 B14 FM-S MV

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел TBP80B4 0,75 230/400-50 B14 FM-S MV
Внатрешен код 4609398
Технички спецификации Мотор = Трифазен мотор на сопирачката/080/4/0,75 kW/S1/премиум ефикасност/стандарди = CE 230/400 V/50 Hz/Класа на изолација = F/IP54/Термичка заштита = NO/B14/Ø120/Ø19x40 Самопродавани/сопирачка = FM DC/изолиран/400VAC-178VDC Исправувач = NBR половина бран/15 Nm/не е насликан
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Motovario TBP80B4 0,75 230/400-50 B14 FM-S MV по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот TBP80B4 0,75 230/400-50 B14 FM-S MV , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот TBP80B4 0,75 230/400-50 B14 FM-S MV како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи