Motovario TH71B4 0,37 230/400-50 B14 MV CN

TH71B4 0,37 230/400-50 B14 MV CN

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел TH71B4 0,37 230/400-50 B14 MV CN
Внатрешен код 4670521
Технички спецификации 4190542 Мотор = трифазен/071/4/0,37 kW/S1/висока ефикасност/стандарди = CE/230/400-265/460 V 50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55/термичка заштита = NO/B14/Ø105/Ø14x30 Само-вентилирана/не е насликано/
Тежина 7

Опис

Набавете го производот Motovario TH71B4 0,37 230/400-50 B14 MV CN по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот TH71B4 0,37 230/400-50 B14 MV CN , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот TH71B4 0,37 230/400-50 B14 MV CN како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи