Motovario tp80b4 0,75 230/400-50 b14 mv cn Мотор = Трифазен

TP80B4 0,75 230/400-50 B14 MV CN

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел TP80B4 0,75 230/400-50 B14 MV CN
Внатрешен код 4843482
Технички спецификации 4167509 /080/4/0,75 kW/S1/Премиум ефикасност/Стандарди = CE 230/400-265/460 V/50-60 Hz/Класа на изолација = F/IP55/термичка заштита = NO/B14/Ø120 Ø19x40/Само-вентилирани/Не насликани/Добавувач = MotoVario
Тежина 13.24

Опис

Набавете го производот Motovario TP80B4 0,75 230/400-50 B14 MV CN по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот TP80B4 0,75 230/400-50 B14 MV CN , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот TP80B4 0,75 230/400-50 B14 MV CN како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи