Motovario txf002 / 4176496

TXF002 / 4176496

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
NMRV-P090 15,0 200*24 35 B3 MV € 730.48 5 - 7 Недели
NMRV-P063 10,0 200*19 25 U MV € 520.08 5 - 7 Недели
NMRV050 € 350.92 5 - 7 Недели
NMRV-P110 € 1079.73 7 - 9 Недели
4003216 € 365.34 7 - 9 Недели
NMRV-P063 € 439.19 6 - 8 Недели
NMRV040 € 283.21 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Motovario
Земја
Број на дел TXF002 / 4176496
Внатрешен код 4645278
Технички спецификации TXF002 P140*11 140/11* 23 В1 СМ МВ Прилагодување = TX/F прирабница/002/пам/макс.мин-1 = 880.00/мин.мин.1 = 170.00 ABM.погонска страна = Ø140x11 (IEC63 B5) /излезна прирабница = Ø140 /ABM.Излезно вратило = Ø11x23 Позиција на монтирање = V1/Прилагодување на брзината = Рачно/поз.1/Брзина -Прилагодувачко тркало o. скала RAL 5010 сина
Тежина 2

Опис

Набавете го производот Motovario TXF002 / 4176496 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот TXF002 / 4176496 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот TXF002 / 4176496 како и сите производи на Motovario од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Motovario . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Spaggiari Trasmissioni

Моторедуктори, мотоваријатори, електрични мотори и менувачи