Nordelettronica 080h30000036000 Прикажи

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 261.7 7 - 9 Недели

qr_code

Набавете го производот Nordelettronica 080h30000036000 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 080h30000036000 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 080h30000036000 како и сите производи на Nordelettronica од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Nordelettronica . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
NE256 OEM € 368.95 6 - 8 Недели
1432.183.02 € 239.1 6 - 8 Недели
624.213.02 € 345.85 6 - 8 Недели
080h30000036000 € 261.7 7 - 9 Недели
NE185 € 401.95 6 - 8 Недели
NE355 (1551.185.03) € 259.23 6 - 8 Недели
1350.185.02 € 397 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Nordelettronica
Земја
Број на дел 080h30000036000
Внатрешен код 3849441

Технички спецификации

Технички спецификации 1350.268,03 R.2. Н.140973 10Р-04.0925
Тежина 0.5

Каталози

Ознаки на брендот

Полначи за батерии, сензори за температура и сензори за ниво на резервоарот