Nordelettronica CXP80303800100CXP

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Nordelettronica CXP80303800100CXP по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот CXP80303800100CXP , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот CXP80303800100CXP како и сите производи на Nordelettronica од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Nordelettronica . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
NE256 OEM € 368.95 6 - 8 Недели
1432.183.02 € 239.1 6 - 8 Недели
624.213.02 € 345.85 6 - 8 Недели
080h30000036000 € 261.7 7 - 9 Недели
NE185 € 401.95 6 - 8 Недели
NE355 (1551.185.03) € 259.23 6 - 8 Недели
1350.185.02 € 397 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Nordelettronica
Земја
Број на дел CXP80303800100CXP
Внатрешен код 4681016

Технички спецификации

Технички спецификации NE237 контролна единица за Адриа возило број на шасија ЗФА25000002710665
Тежина 1.5

Каталози

Ознаки на брендот

Полначи за батерии, сензори за температура и сензори за ниво на резервоарот