Nordelettronica NE213 полнач

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 746.87 8 - 10 Недели

qr_code

Набавете го производот Nordelettronica NE213 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот NE213 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот NE213 како и сите производи на Nordelettronica од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Nordelettronica . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
NE256 OEM € 368.95 6 - 8 Недели
1432.183.02 € 239.1 6 - 8 Недели
624.213.02 € 348.35 6 - 8 Недели
080h30000036000 € 260.7 7 - 9 Недели
NE185 € 400.61 6 - 8 Недели
NE355 (1551.185.03) € 257.93 6 - 8 Недели
1350.185.02 € 397 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Nordelettronica
Земја
Број на дел NE213
Внатрешен код 4439179

Технички спецификации

Тежина 3

Каталози

Ознаки на брендот

Полначи за батерии, сензори за температура и сензори за ниво на резервоарот