Omega chal-005-bw (pack x5) Термопарови со челно заварен спој

CHAL-005-BW (pack x5)

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
FMA1003A-V1 € 1654.45 13 - 15 Недели
HHT13-KIT € 752.69 6 - 8 Недели
OM-DVCV € 544.35 7 - 9 Недели
OB-200-16 € 317.95 20 - 22 Недели
RTD-NPT-72-E-DUAL-1/4-MTP € 413.55 11 - 13 Недели
HHF142B € 1754.45 10 - 12 Недели
88003K-IEC € 393.77 13 - 15 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Omega
Земја
Број на дел CHAL-005-BW (pack x5)
Внатрешен код 1813784
Технички спецификации ЧЕЛНО ЗАВАРЕНИ T/C, 12 “5/PK
Тежина 0.5

Опис

Набавете го производот Omega CHAL-005-BW (pack x5) по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот CHAL-005-BW (pack x5) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот CHAL-005-BW (pack x5) како и сите производи на Omega од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Omega . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

NEWPORT ELECTRONICS (OMEGA)

Omega Engineering

Omegadyne

OMEGA ENGINEERING INC

NEWPORT OMEGA

Сонди, Термометри, Сензори, Релеи, Вентили, Прекинувачи, Мерачи, Трансдуцери, Регулатори и Грејачи