Omega ct485-ps-6 (pack of 6) ПИНОСИ ЗА ПИСМЕНО ПИШУВАЕ

CT485-PS-6 (pack of 6)

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
FMA1003A-V1 € 1667.2 13 - 15 Недели
HHT13-KIT € 752.69 6 - 8 Недели
OM-DVCV € 548.07 7 - 9 Недели
OB-200-16 € 317.95 20 - 22 Недели
RTD-NPT-72-E-DUAL-1/4-MTP € 416.21 11 - 13 Недели
HHF142B € 1768.01 10 - 12 Недели
88003K-IEC € 393.77 13 - 15 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Omega
Земја
Број на дел CT485-PS-6 (pack of 6)
Внатрешен код 560453
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Omega CT485-PS-6 (pack of 6) по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот CT485-PS-6 (pack of 6) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот CT485-PS-6 (pack of 6) како и сите производи на Omega од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Omega . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

NEWPORT ELECTRONICS (OMEGA)

Omega Engineering

Omegadyne

OMEGA ENGINEERING INC

NEWPORT OMEGA

Сонди, Термометри, Сензори, Релеи, Вентили, Прекинувачи, Мерачи, Трансдуцери, Регулатори и Грејачи