Omega KHSS-18E-RSC-12-CL5 Рачни термоспој сонди со стигнале кабел

KHSS-18E-RSC-12-CL5

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
FMA1003A-V1 € 1677.52 13 - 15 Недели
HHT13-KIT € 752.69 6 - 8 Недели
OM-DVCV € 551.09 7 - 9 Недели
OB-200-16 € 317.95 20 - 22 Недели
RTD-NPT-72-E-DUAL-1/4-MTP € 418.37 11 - 13 Недели
HHF142B € 1778.99 10 - 12 Недели
88003K-IEC € 393.77 13 - 15 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Omega
Земја
Број на дел KHSS-18E-RSC-12-CL5
Внатрешен код 4277130
Прилагоден код 9025900000
Тежина 0.4

Опис

Набавете го производот Omega KHSS-18E-RSC-12-CL5 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот KHSS-18E-RSC-12-CL5 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот KHSS-18E-RSC-12-CL5 како и сите производи на Omega од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Omega . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

NEWPORT ELECTRONICS (OMEGA)

Omega Engineering

Omegadyne

OMEGA ENGINEERING INC

NEWPORT OMEGA

Сонди, Термометри, Сензори, Релеи, Вентили, Прекинувачи, Мерачи, Трансдуцери, Регулатори и Грејачи