Pneumatrol C1519PP00B

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Pneumatrol C1519PP00B по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот C1519PP00B , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот C1519PP00B како и сите производи на Pneumatrol од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Pneumatrol . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
T2518PK00B € 249.45 8 - 10 Недели
RGR2518PKS0T (R2518PKS0T) € 195.83 6 - 8 Недели
VSKC15P € 251 6 - 8 Недели
C1518PB00B € 229.69 6 - 8 Недели
E2518CA00BAM € 547.84 17 - 19 Недели
RGE65180P00B0N € 1418.54 19 - 21 Недели
cod.C1518P0000 € 255.34 17 - 19 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumatrol
Земја
Број на дел C1519PP00B
Внатрешен код 3777807

Технички спецификации

Технички спецификации РГЦ1519ПП00Б Пневматрола Дел-N° C1519PP00B Монтирање: Намур монтирање со CNOMO интерфејс помеѓу пилот електромагнетниот и макара вентил Порт Големина: БСП 1/4 инчен влез на воздух, 1/8 инчен исцрпувања Функција: 5 Порт 2 позиција, внатрешно пилотирани, двојна електромагнетниот Операција: Пилот управувана макара вентил со заменлив 3/2 и 5/2 Намур интерфејс плочи. Работен притисок: 1,5 до 10 barg проток стапка: CV = 0.7 (675 норма. I/мин) Работна температура: мин.: -20° C/макс.: +80° C Материјали: Алуминиумско тело на вентилот со тврд анодизиран, тефлонски импрегнирана макара Технички опис на електромагнетниот Спецификација: Mazak сместени електромагнетниот, со приклучок и приклучок електрично поврзување Прирачник за пречекорување: Нема рачно пречекорување Електромагнетниот напон: 24V DC серпентина жица RatingКласа H, 180° C макс. Должен циклус: 100% Моќ Конс. 2.4W IP рејтинг: IP65 Други информации: SIL рејтинг: SIL2 на енергизирање, SIL3 на деактивирање. За функционални безбедносни апликации контактирајте ја канцеларијата за продажба на RGS за сите потребни информации
Тежина 1

Каталози

Ознаки на брендот

RGS Electro-Pneumatics - now Pneumatrol

Baldwin Fluid Power Limited

Вентили, соленоиди, активатори, трансдуцери и цилиндри