Pneumatrol E13AX0B00J7021

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Pneumatrol E13AX0B00J7021 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот E13AX0B00J7021 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот E13AX0B00J7021 како и сите производи на Pneumatrol од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Pneumatrol . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
T2518PK00B € 249.45 8 - 10 Недели
RGR2518PKS0T (R2518PKS0T) € 195.83 6 - 8 Недели
VSKC15P € 251 6 - 8 Недели
C1518PB00B € 229.69 6 - 8 Недели
E2518CA00BAM € 547.84 17 - 19 Недели
RGE65180P00B0N € 1418.54 19 - 21 Недели
cod.C1518P0000 € 255.34 17 - 19 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumatrol
Земја
Број на дел E13AX0B00J7021
Внатрешен код 4787065

Технички спецификации

Технички спецификации - 1/4 “NPT 3/2 Директно дејствување нормално Затворен вентил - Соленоид/пролетно враќање - Мазак сместена терминална кутија - Влез на електричен канал M20 - 24V DC - Диода за потиснување на пренапо - Заптивки со ниска температура - 40 степени - Тело на вентилот од нерѓосувачки
Тежина 1.3

Каталози

Ознаки на брендот

RGS Electro-Pneumatics - now Pneumatrol

Baldwin Fluid Power Limited

Вентили, соленоиди, активатори, трансдуцери и цилиндри