Pneumatrol SK7303- A3BD 3/2 Внатрешен пилотски вентил со површинска постава

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 2787.89 17 - 19 Недели

qr_code
Набавете го производот Pneumatrol SK7303- A3BD 3/2 Внатрешен пилотски вентил со површинска постава по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот SK7303- A3BD , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот SK7303- A3BD како и сите производи на Pneumatrol од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Pneumatrol . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
T2518PK00B € 249.45 8 - 10 Недели
RGR2518PKS0T (R2518PKS0T) € 195.83 6 - 8 Недели
VSKC15P € 251 6 - 8 Недели
C1518PB00B € 229.69 6 - 8 Недели
E2518CA00BAM € 547.84 17 - 19 Недели
RGE65180P00B0N € 1418.54 19 - 21 Недели
cod.C1518P0000 € 255.34 17 - 19 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumatrol
Земја
Број на дел SK7303- A3BD
Внатрешен код 3847291
Прилагоден код 8481209090

Технички спецификации

Технички спецификации - 1/2 “Површински монтирање 3/2 вентил - Двојна соленоидна функција - Рачно копче за тестирање и бавен тест Соленоид - Приклучок и приклучок за безбедно подрачје - 24V DC - Анодизирано алуминиумско тело на вентил
Тежина 2.1

Каталози

Ознаки на брендот

RGS Electro-Pneumatics - now Pneumatrol

Baldwin Fluid Power Limited

Вентили, соленоиди, активатори, трансдуцери и цилиндри