Pneumatrol VSKC15P Комплет заптивки

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 251 6 - 8 Недели

qr_code
Набавете го производот Pneumatrol VSKC15P Комплет заптивки по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот VSKC15P , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот VSKC15P како и сите производи на Pneumatrol од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Pneumatrol . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
T2518PK00B € 249.45 8 - 10 Недели
RGR2518PKS0T (R2518PKS0T) € 195.83 6 - 8 Недели
VSKC15P € 251 6 - 8 Недели
C1518PB00B € 229.69 6 - 8 Недели
E2518CA00BAM € 547.84 17 - 19 Недели
RGE65180P00B0N € 1418.54 19 - 21 Недели
cod.C1518P0000 € 255.34 17 - 19 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumatrol
Земја
Број на дел VSKC15P
Внатрешен код 1034148
Прилагоден код 84819000

Технички спецификации

Технички спецификации VSKC15P за C15 серија
Тежина 0.085

Каталози

Ознаки на брендот

RGS Electro-Pneumatics - now Pneumatrol

Baldwin Fluid Power Limited

Вентили, соленоиди, активатори, трансдуцери и цилиндри

Ознаки на производи

VSKC15P