Pneumax Цилиндри, активатори и вентили

Можете да купите висококвалитетни производи од брендот Pneumax ( Цилиндри, активатори и вентили ) по пристапни цени во Македонија . Pneumax е само еден од многуте брендови од нашата програма. Вие може да ги набавите сите индустриски делови преку нас. Ние со гаранција продаваме само нови, оригинални и неупотребувани производи. Ние ги доставуваме вашите нарачки по најдобра цена и брза услуга до вашата врата со локалните курири кои ги работиме првенствено во индустриските градови Скопје, Битола, Кавадарци, Пробишип, Охрид, Велес, Кичево, Тетово, Виница, Гевгелија, Прилеп, Штип и Дебар. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање. ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. е овластен Pneumax Препродавач во Македонија.
Производ Единечна цена Испорака Производ link
1763.80.NR € 1263.42 13 - 15 Недели
771.32.0.1.AC.M2 € 232.62 11 - 13 Недели
772.32.0.1AC.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
1740.50.NR € 344.1 5 - 7 Недели
773.32.0.1C.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
0001344531E € 233.99 13 - 15 Недели
2308.52.00.39.02 € 154.73 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Pneumax е водечки производител на пневматски компоненти и системи, со широк спектар на производи за употреба во различни индустриски апликации. Еве детална статија за брендот, неговите производи и нивните индустриски апликации.

За Pneumax: Pneumax е компанија која е специјализирана за производство на пневматски компоненти и системи за индустриска автоматизација. Компанијата е основана во 1976 година и е со седиште во Лурано, Италија. Pneumax има глобално присуство со производствени локации и продажни канцеларии во различни земји.

Pneumax Производи: Pneumax произведува широк спектар на пневматски производи за индустриска автоматизација. Некои од производите вклучуваат:

  1. Пневматски цилиндри: Pneumax произведува различни пневматски цилиндри, вклучувајќи ISO цилиндри, компактни цилиндри и цилиндри без прачки. Овие цилиндри се користат за линеарно движење во системите за автоматизација.

  2. Вентили: Pneumax произведува различни вентили, вклучувајќи електромагнетни вентили, механички вентили и пропорционални вентили. Овие вентили се користат за контрола на протокот на воздух во пневматските системи.

  3. FRL единици: Pneumax произведува Филтер-регулатор-лубрикатор (FRL) единици, кои се користат за филтрирање, регулирање и подмачкување на компримиран воздух во пневматски системи.

  4. Компоненти за третман на воздух: Pneumax произведува различни компоненти за третман на воздух, вклучувајќи сушачи за воздух, филтри и регулатори. Овие компоненти се користат за подготовка на компримиран воздух за употреба во пневматски системи.

  5. Додатоци: Pneumax произведува различни додатоци за пневматски системи, вклучувајќи фитинзи, цевки и колектори.

Pneumax

Индустриски апликации: Производите на Pneumax се користат во различни индустриски апликации, вклучувајќи:

  1. Автомобилска индустрија: Пневматските компоненти се користат во различни апликации во автомобилската индустрија, како што се монтажни линии, системи за сликање и ракување со материјали.

  2. Индустрија за пакување: Пневматските компоненти се користат во различни апликации во индустријата за пакување, како што се машини за полнење, машини за етикетирање и машини за запечатување.

  3. Индустрија за храна и пијалоци: Пневматските компоненти се користат во различни апликации во индустријата за храна и пијалоци, како што се преработка и пакување.

  4. Ракување со материјали: Пневматските компоненти се користат во различни апликации во ракување со материјали, како што се подвижни системи, лифтови и дигалки.

  5. Текстилна индустрија: Пневматските компоненти се користат во различни апликации во текстилната индустрија, како што се предење, ткаење и боење.

Yedek Parçalar: Производите на Pneumax се дизајнирани да бидат издржливи и сигурни, но во случај да е потребен заменски дел, компанијата нуди широк спектар на резервни делови за нивните производи. Овие резервни делови се дизајнирани да се вклопат беспрекорно со производите на Pneumax, обезбедувајќи оптимални перформанси и долговечност.

Заклучок: Pneumax е водечки производител на пневматски компоненти и системи, нудејќи широк спектар на производи за употреба во различни индустриски апликации. Со посветеност на квалитетот и сигурноста, производите на Pneumax се дизајнирани да ги задоволат потребите и на најпребирливите апликации.

Pneumax