Pneumax 0PIF471 вентил

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Pneumax 0PIF471 вентил по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 0PIF471 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 0PIF471 како и сите производи на Pneumax од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање. ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. е овластен Pneumax Препродавач во Македонија.
Производ Единечна цена Испорака Производ link
1763.80.NR € 1250.1 13 - 15 Недели
771.32.0.1.AC.M2 € 232.62 11 - 13 Недели
772.32.0.1AC.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
1740.50.NR € 344.1 5 - 7 Недели
773.32.0.1C.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
0001344531E € 232.18 13 - 15 Недели
2308.52.00.39.02 € 154.73 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumax
Земја
Број на дел 0PIF471
Внатрешен код 3412870
Прилагоден код 84812090

Технички спецификации

Технички спецификации Серија 104 во посебен дизајн
Тежина 0.12

Ознаки на брендот

Цилиндри, активатори и вентили

Ознаки на производи

0PIF471