Pneumax 773.32.0.1C.M2 3/2 насочен вентил

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 186.67 11 - 13 Недели

qr_code
Набавете го производот Pneumax 773.32.0.1C.M2 3/2 насочен вентил по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 773.32.0.1C.M2 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 773.32.0.1C.M2 како и сите производи на Pneumax од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање. ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. е овластен Pneumax Препродавач во Македонија.
Производ Единечна цена Испорака Производ link
1763.80.NR € 1250.1 13 - 15 Недели
771.32.0.1.AC.M2 € 232.62 11 - 13 Недели
772.32.0.1AC.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
1740.50.NR € 344.1 5 - 7 Недели
773.32.0.1C.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
0001344531E € 232.18 13 - 15 Недели
2308.52.00.39.02 € 154.73 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumax
Земја
Број на дел 773.32.0.1C.M2
Внатрешен код 1250022
Прилагоден код 84812090

Технички спецификации

Технички спецификации Пневматско враќање на пролетта G 3/4 “врска NC (надворешен контролен воздух)
Тежина 1.05

Ознаки на брендот

Цилиндри, активатори и вентили