Pneumax MHS.P0.2A минијатурен сензор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Pneumax MHS.P0.2A минијатурен сензор по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот MHS.P0.2A , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот MHS.P0.2A како и сите производи на Pneumax од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање. ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. е овластен Pneumax Препродавач во Македонија.
Производ Единечна цена Испорака Производ link
1763.80.NR € 1250.1 13 - 15 Недели
771.32.0.1.AC.M2 € 232.62 11 - 13 Недели
772.32.0.1AC.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
1740.50.NR € 344.1 5 - 7 Недели
773.32.0.1C.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
0001344531E € 232.18 13 - 15 Недели
2308.52.00.39.02 € 154.73 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumax
Земја
Број на дел MHS.P0.2A
Внатрешен код 4727625
Прилагоден код 8531 2020

Технички спецификации

Технички спецификации PNP сензор, сала Ефект со LED и кабел (30 см), со M8 Stecker Сензореннут Тип “Б”
Тежина 0.348

Ознаки на брендот

Цилиндри, активатори и вентили