Pneumax MRS.U Miniatursensor

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Pneumax MRS.U Miniatursensor по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот MRS.U , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот MRS.U како и сите производи на Pneumax од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање. ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. е овластен Pneumax Препродавач во Македонија.
Производ Единечна цена Испорака Производ link
1763.80.NR € 1250.1 13 - 15 Недели
771.32.0.1.AC.M2 € 232.62 11 - 13 Недели
772.32.0.1AC.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
1740.50.NR € 344.1 5 - 7 Недели
773.32.0.1C.M2 € 186.67 11 - 13 Недели
0001344531E € 232.18 13 - 15 Недели
2308.52.00.39.02 € 154.73 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Pneumax
Земја
Број на дел MRS.U
Внатрешен код 4123137
Прилагоден код 85312020

Технички спецификации

Технички спецификации Рид сензор со LED и кабел (30 cm), со приклучок M8 За тип на жлеб на сензорот “Б” Со правоаголен пресек
Тежина 0.017

Ознаки на брендот

Цилиндри, активатори и вентили

Ознаки на производи

MRS.U

MRS.U