Riegler 101434 / 300.01 регулатор на притисок

101434 / 300.01

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 263.32 5 - 7 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
P/N: 100887 Type: 737.603 € 453.27 8 - 10 Недели
105946 / 3.DM.80025 € 273.96 9 - 11 Недели
P/N: 100902 Type: 737.903 € 556.75 5 - 7 Недели
100294 / FU 923 € 171.69 6 - 8 Недели
P/N: 100959, Type: 650 E/K-HA € 196.84 5 - 7 Недели
P/N: 100885, Type: 737.601 € 327.74 6 - 8 Недели
101433 / 200.08 / DRV 200 € 879.65 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Riegler
Земја
Број на дел 101434 / 300.01
Внатрешен код 4847392
Прилагоден код 84811019
Технички спецификации DRV 250, дизајн со низок притисок, G 1/4, 0,2-2 бар
Тежина 1.5

Опис

Набавете го производот Riegler 101434 / 300.01 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 101434 / 300.01 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 101434 / 300.01 како и сите производи на Riegler од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Riegler . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Вентили, регулатори, спојки, црева, фитинзи, активатори и цилиндри