Riegler 103532 / 350.310 Месинг топчест вентил

103532 / 350.310

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
P/N: 100887 Type: 737.603 € 453.27 8 - 10 Недели
105946 / 3.DM.80025 € 273.96 9 - 11 Недели
P/N: 100902 Type: 737.903 € 556.75 5 - 7 Недели
100294 / FU 923 € 171.69 6 - 8 Недели
P/N: 100959, Type: 650 E/K-HA € 196.84 5 - 7 Недели
P/N: 100885, Type: 737.601 € 327.74 6 - 8 Недели
101433 / 200.08 / DRV 200 € 952.51 6 - 8 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Riegler
Земја
Број на дел 103532 / 350.310
Внатрешен код 4911927
Прилагоден код 84818081
Технички спецификации ПКХ.ЕН.М.И.ДН15.52.НЦ.000 Пневмо. префрлување на пружината на погон за активирање, Rp 1/2
Тежина 5

Опис

Набавете го производот Riegler 103532 / 350.310 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 103532 / 350.310 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 103532 / 350.310 како и сите производи на Riegler од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Riegler . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Вентили, регулатори, спојки, црева, фитинзи, активатори и цилиндри