Riegler 517.202 / 106545 насочен контролен вентил

517.202 / 106545

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
P/N: 100887 Type: 737.603 € 453.27 8 - 10 Недели
105946 / 3.DM.80025 € 273.96 9 - 11 Недели
P/N: 100902 Type: 737.903 € 556.75 5 - 7 Недели
100294 / FU 923 € 171.69 6 - 8 Недели
P/N: 100959, Type: 650 E/K-HA € 196.84 5 - 7 Недели
P/N: 100885, Type: 737.601 € 327.74 6 - 8 Недели
101433 / 200.08 / DRV 200 € 879.65 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Riegler
Земја
Број на дел 517.202 / 106545
Внатрешен код 4826250
Технички спецификации 5/2-насочен вентил, електро-пневматски, моностабилен, G 1/4, DN 7.5, 24 V DC, Работен притисок 2.5-10 бар, алуминиум
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Riegler 517.202 / 106545 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 517.202 / 106545 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 517.202 / 106545 како и сите производи на Riegler од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Riegler . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Вентили, регулатори, спојки, црева, фитинзи, активатори и цилиндри