Riegler P/N: 100893 Type: 737.704 Постојан регулатор на притисок

P/N: 100893 Type: 737.704

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
P/N: 100887 Type: 737.603 € 453.27 8 - 10 Недели
105946 / 3.DM.80025 € 273.96 9 - 11 Недели
P/N: 100902 Type: 737.903 € 556.75 5 - 7 Недели
100294 / FU 923 € 171.69 6 - 8 Недели
P/N: 100959, Type: 650 E/K-HA € 196.84 5 - 7 Недели
P/N: 100885, Type: 737.601 € 327.74 6 - 8 Недели
101433 / 200.08 / DRV 200 € 875 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Riegler
Земја
Број на дел P/N: 100893 Type: 737.704
Внатрешен код 545125
Технички спецификации постојан регулатор на притисок/G 1/контролен опсег 0,5-16 бар/со Мерач на притисок/макс. влезниот притисок 40 бар/med. -Темп. макс. 60° C/температура на околината макс. 90° C/Месинг куќиште/ НБР печат Нашиот идентификациски број: 100893
Тежина 5

Опис

Набавете го производот Riegler P/N: 100893 Type: 737.704 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот P/N: 100893 Type: 737.704 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот P/N: 100893 Type: 737.704 како и сите производи на Riegler од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Riegler . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Вентили, регулатори, спојки, црева, фитинзи, активатори и цилиндри